rólam

Több, mint 13 éve foglalkozom férfiakkal a MentsManust – Movember Magyarország Egyesület alapítója és vezetőjeként, amely mostanra Magyarország legnagyobb férfiegészséggel foglalkozó szervezetévé nőtte ki magát.

2011 óta foglalkozom önismerettel és a mindfulness témakörével. Egy elvonuláson döbbentem rá, hogy egyáltalán nem ismerem azt a lényt, aki vagyok. Napokig csak keresgéltem a széthullott darabjaimat. Majd hosszas keresgélések után rá kellett jönnöm, hogy MAGomban kell keresnem. Hogy egy bátor MAGnak kell lennem, aki nem tudja mennyi föld van felette, de el kell indulni: “egy életem, egy halálom”.(ebben a testben).  Ahogy csak nőttem, fejlődtem egyszer csak kibukkantam a földből, erős gyökereket növesztettem, majd nagy erős ágakat és leveleimmel árnyékot tudtam biztosítani. Rájöttem, hogy gyökeresen változtatni, csak és kizárólag én vagyok képes életemen, hiszen senki más nem fogja megtenni helyettem a lépéseket. Sem párkapcsolat, sem munka, sem fejlődés terén.
Jómagam is járok mentorhoz és fejlesztem magam napi szinten, mert tudom, hogy így sokkal gyorsabban tudok haladni az úton.
Két gyermekes családapaként még nagyobb felelősséggel tartozom tetteimért és hogy mit adok át nekik, hiszen Ők a következő generáció és a “referenciám” amikor már nem leszek.

„Hiszek abban, hogy megfelelő méntális EGÉSZ-séggel és elegendő „én idővel” képesek vagyunk változtatni életünkön és könnyebben tudunk egyensúlyban maradni.
Ha emellett még őszinték is maradunk önmagunkhoz, akkor képesek leszünk a folyamatos fejlődésre.”

Honti Dániel László

Start typing and press Enter to search